پیام آذری

آخرين مطالب

واریز اضافه 400 هزار تومانی برای مددجویان در این ماه | افزایش مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد از این ماه گفتگو

واریز اضافه 400 هزار تومانی برای مددجویان در این ماه | افزایش مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد از این ماه
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سایت سرگرمی روز :
وی ادامه داد: از نظر بعد خانوار، بیشترین خانوار تحت پوشش خانوار یک و 2 نفره هستند و از نظر اقامت 48 درصد در شهرها و 52 درصد در روستاها زندگی می‌کنند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: 56 درصد مدد جویان زن و 44 در صد هم مرد هستند و در مجموع 4 میلیون 776 هزارو 490 نفر تحت حمایت این نهاد امدادی قرار دارد.
خدرویسی اضافه کرد: 25 درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) زیر 20 سال،42 درصد در گروه سنی 20 تا 60 سال و 33درصد هم در سنین بالاتر هستند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه دانش آموزان و دانشجویان خانواده‌های تحت پوشش خدمت‌رسانی می شود، گفت: اکنون 959 هزارو 529 دانش آموز و 62 هزار و 667 دانشجو تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: 120 نوع خدمت به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد ارائه می‌شود که یکی از این خدمات، پرداخت نقدی است همچنین برای تهیه مسکن مددجویان 300 میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه و 200 میلیون تومان به صورت بلا عوض پرداخت می‌شود.
خدرویسی با بیان اینکه در سال آینده مستمری مددجویان کمیته امداد 40 درصد افزایش خواهد یافت، افزود: اکنون به خانوارهای یک نفره یک میلیون تومان، خانوارهای دو نفره یک میلیون و 420 هزار تومان، خانوارهای سه نفره 2میلیون تومان، خانوارهای چهار نفره 2میلیون و 550 هزار تومان و خانوارهای پنج نفره و بالاتر 3میلیون و 150 هزار تومان مستمری ماهانه پرداخت می‌شود.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه برای تحکیم نهاد خانواده از مددجویان حمایت می‌شود، گفت: امسال 52 هزار و 803 سری جهیزیه شامل پنج قلم کالای اساسی تولید داخل برای زوج‌های جوان تهیه شده است و در این خصوص پشت نوبتی نداریم همچنین برای 3 هزار نفر دیگر برای تامین جهیزیه بارگذاری شده است و تا پایان سال همه جهیزیه‌ها تامین می‌شود.
مسئول قرارگاه جهادی الکفیل گفت: اردوی جهادی درمانی این قرارگاه با مشارکت 70 ندانپزشک با انگیزه خدمت به محرومان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، دهه فجر در عسلویه مستقر شد.
سیدامیر عبدالملکی روز (سه‌شنبه، 23 بهمن) در حاشیه برگزاری اردوی جهادی در شهرستان عسلویه، اظهار کرد: قرارگاه جهادی الکفیل در شهرستان عسلویه اردوی جهادی درمانی تخصصی در حوزه‌های دندانپزشکی برگزار و به نیازمندان چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر (عسلویه، جم، کنگان و دیر) خدمات دندانپزشکی و چشم‌پزشکی رایگان ارائه کرد.
وی ادامه داد: این خدمات شامل انواع جراحی، کشیدن و ترمیم دندان و انواع خدمات تخصصی بود.
او گفت: برای اولین بار است که ما در استان بوشهر حضور پیدا می‌کنیم. امیدواریم در ماه‌های آینده بقیه نقاط استان را پوشش دهیم.
گروه جهادی الکفیل یکی از گروه‌های جهادی درمانی دندانپزشکی است که در سراسر کشور خدمات درمانی ارائه می‌دهد.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه تامین مسکن مددجویان این مجموعه جزو اولویت های اول بوده و در سال های پس از انقلاب اسلامی در این زمینه دستاوردهای بزرگی حاصل شده است، گفت: امسال 249 واحد مسکونی تحویل مددجویان شده است.
فرگل صحاف اقدامات چند دهه سازمان بهزیستی در واگذاری مسکن به مددجویان را بسیار مهم و وسیع خواند و افزود: این موضوع در قالب طرح های مختلف مسکن سازی اعم از مسکن مهر و نهضت ملی مسکن در سال های اخیر به دقت پیگیری و برای جامعه معلولان و خانواده بهزیستی تحویل داده شده است.
وی افتتاح تعداد 57 واحد مسکن مددجویی در دهه مبارک فجر امسال را یکی از برنامه های مهم اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی بیان و اظهار کرد: همان طور که اشاره شد امسال در مجموع 249 واحد مسکونی به مددجویان واگذار شده است.
صحاف عملکرد تامین مسکن برای مددجویان بهزیستی آذربایجان شرقی در قالب طرح نهضت ملی مسکن را تا حدودی رضایت بخش دانست و ادامه داد: در این زمینه این مجموعه متعهد به تامین مسکن به تعداد 14 هزار و 739 برای افراد زیر پوشش شده است که از این تعداد 9 هزار 424 مسکن تا به حال واگذار شده و تعداد پنج هزار و 315 مسکن نیز در دست اقدام و ساخت می باشد.
به گفته وی تعداد 249 مددجوی واجد شرایط و زیر پوشش بهزیستی آذربایجان شرقی در سالجاری تسهیلات قرض الحسنه ساخت، خرید، ودیعه و اجاره دریافت کرده‌اند که تسهیلات ساخت مسکن نه به صورت یکجا بلکه با نظارت مرحله به مرحله‌ای کارشناسان مربوطه و در چند نوبت پرداخت می‌شود.
صحاف مجموع افراد زیر پوشش اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی را 150 هزار نفر اعلام کرد که از این تعداد 101 هزار و 52 نفر را خانوارهای مستمری بگیر تشکیل می‌دهند.
وی حمایت از یکهزار و 342 دانشجو و تعداد 6 هزار 698 دانش‌آموز را از دیگر فعالیت های حمایتی اداره بهزیستی آذربایجان شرقی بیان کرد و افزود: هدف اصلی بهزیستی توانمند سازی جمعیت موردنظر و تسهیل‌گری اشتغال معلولین و مددجویان بهزیستی است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی جلب مشارکت و حمایت های مالی مردمی را یکی از مهمترین منابع تامین مالی این مجموعه برای حمایت از جامعه معلولان برشمرد و یادآور شد: بهزیستی استان امسال 2 هزار و 340 میلیارد ریال کمک‌های نقدی، غیرنقدی و خدماتی را جذب کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/797799/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف مواد محترقه دست‌ساز خطرناک در شهرستان اهر

بیوته: انجمن سینمای جوان اردبیل صاحب ساختمان می‌شود

به‌کارگیری بیش از 7 هزار تن مخلوط نمک، شن و ماسه برای بازگشایی جاده‌ها

صعود استقلال با چاشنی انتقام/سرو اسپاگتی برای ایتالیایی‌ها

بالاتر از وینیسیوس جونیور؛ سرو گیراسی بهترین بازیکن دور رفت مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا

دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه

صلیب سرخ عنوان کرد که روند صعودی ناپدید شدن افراد در میانه جنگ اوکراین نگران کننده است

سرلشکر صفوی: رژیم پهلوی با قیام 29 بهمن تبریز به زانو درآمد

رژیم پهلوی با قیام 29 بهمن تبریز به زانو درآمد

قیمت برنج در آذربایجان شرقی کنترل می‌شود

پایان هفته ششم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان

هفته ششم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان برگزار شد

جدول خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا جمعه 26 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق تبریز فردا جمعه 26 بهمن 1403

بارش برف برای فردا در اردبیل پیش‌بینی می‌شود

بهره گیری از 7 هزار تن مخلوط نمک، شن و ماسه برای بازگشایی جاده‌ها

جشنواره انتظار ظهور برای ترویج فرهنگ امامت و مهدویت گام برمی‌دارد

مدارس و ادارات 3 شهر آذربایجان غربی فردا تعطیل شد

نشانه‌های «رفلاکس» در کودکان

گفتمان مهدویت آینده روشنی را برای نسل آینده به همراه دارد

ویدیو/ نجات تریلی ترکیه‌ای با کمک روستاییان ارومیه‌ای

قطر تهدید به ترک پی‌اس‌جی کرد

پروژه «شهرزاد» ترک شکست خورد/ اعلام پایان تولید سریال «گریه نکن استانبول»

درخواست تراکتور از AFC، ما زودتر بازی کنیم!

ترکان پارسی‌گوی میهمان شاعران پایتخت

روی کین: من طرفدار منچستریونایتد نیستم!

کشف و جمع آوری 5 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهر سهند

ویدیو/ اعزام قو‌های معتاد به کمپ ترک اعتیاد!

صلیب سرخ از روند صعودی ناپدید شدن افراد در میانه جنگ اوکراین خبر داد

درخواست تراکتور از AFC

طرح «نهضت زندگی با آیه‌ها» ماه رمضان در آذربایجان غربی برگزار می شود

لحظات دلهره‌آور گیر افتادن اتوبوس در برف + فیلم

آذربایجان سرمنشاء تحولات عمیق سیاسی و اجتماعی در ایران بوده است

تیم بوچیای آذربایجان ‌شرقی در رقابت‌های رده بزرگسالان اول شد

هوای آذربایجان غربی از اواخر امروز پنجشنبه برفی می شود

تیم ملی فوتبال نوجوانان وارد بلاروس شد

پیش بینی آب و هوا آذربایجان شرقی فردا 26 بهمن ماه 1403 | پیش بینی هواشناسی آذربایجان شرقی فردا جمعه 26 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی تبریز

یازدهمین دوره هفته فیلم و عکس اردبیل با تجلیل از کارگردان «سونسوز» به پایان رسید

جریان گاز پیرانشهر تقویت شد

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در آذربایجان غربی

تأمین کالاهای اساسی برای ماه رمضان و بازار شب عید در آذربایجان شرقی

نجات 92 نفر از برف و کولاک محور خلخال - الماس

احتمال بارش برف و باران در اردبیل

قیمت گوشت قرمز دولتی کیلویی چند؟ | هر کیلو گرم گوشت مرغ 90 هزار تومان

ویدیو/ تصادف زنجیره ای در برف وسط شهر اردبیل !

حفاران غیرمجاز در خلخال ناکام ماندند

پلمب 4 موسسه غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج در اردبیل

کسب 9 عنوان برگزیده توسط کانون‌های اردبیل

9 عنوان برگزیده مهرواره سراسری «بچه‌های مقاومت» به اردبیل رسید

جشنواره فرهنگی ورزشی بانوان طلبه اردبیل برگزار شد

رونق صنعت گردشگری اولویت استان اردبیل است